SE I NETTBUTIKKEN

SE I NETTBUTIKKEN

Bæres i dyp respekt og ydmykhet

Disse t-skjortene er laget i dyp respekt for alle som deltok i kampene på Oscarsborg 9. april 1940 og bæres med verdighet. Vi får vi mange spørsmål om de er å få kjøpt og dét er de!

Hvis du er på Oscarsborg, kjøper du den spesielle t-skjorten på kontoret vårt i Kommandantboligen og betaler med Vipps. Hvis døren er stengt, ringer du 488 67 500. Kontoret er dessverre ubetjent i helgene, men bor i Drøbak/ Frogn, kan du betale med Vipps og enten møte oss og få t-skjorten overlevert på Sundbrygga, eller vi kan kjøre denhjem til deg. Bor du lenger unna, sender du en e-post og forteller oss hva du ønsker å handle, og vi sender det i posten. Husk at porto da kommer i tillegg til oppgitte priser.

Alt overskudd fra salg av t-skjorter, hefter og annet brukes til å utvikle museene og ta vare på Oscarsborg som kulturarv, blant annet gjennom formidling av den spennende historien. Lik gjerne Facebooksiden vår: Oscarsborg museer, så blir du fortløpende oppdatert på alle prosjekter og hendelser.

Se også gjerne videofilmene våre på YouTube (Oscarsborg museer) og hør spennende podcaster på Spotify, Google, Apple og andre podcast-plattformer.

E-postadressen vår er: post@oscarsborgmuseer.no 

Dette kan du kjøpe hos oss - klikk på bildene så blir de større:

Tøff t-skjorte med norsk eller engelsk tekst. Motiv på begge ermene, norsk flagg på høyre og logo på venstre. Kun i sort, str. S-XXL. Kr 200,- pr. stk.

---

Verneplanen for Oscarsborg, bind I og II, kr 100,- pr. stk.

---

Oversiktskart over tyske kystfort i Norge. Nesten utrolig detaljert og informativt. Kr 300,- for en komplett oversikt, med tre kart i én mappe.

--

Postkort, diverse motiver fra Oscarsborg, både tegninger og gamle og nye bilder, kr 15,- pr. stk.

---

"Bli med til Oscarsborg", skrevet av selveste Tor Hovland. Pris: kr 300,- + evnt. porto.

Tidligere kommandant og skolesjef på Oscarsborg, Tor Hovland, har skrevet to gode, informative bøker om Oscarsborg, dette historiske stedet som han er så inderlig glad i. Den seneste boken er en oppdatering av den første, og er strukturert som en av hans omvisninger. Tor døde dessverre 10. august 2020.

---

INTOPS norske soldater - internasjonale operasjoner 1947-2012, 400 sider, altså ganske tung og må nok sendes i Norgespakke.