Parkering

Parkering

Båten til Oscarsborg går fra Sundbrygga, som ligger ca. 800 meter nord for Drøbak sentrum. Hvis du kommer med bil, er det flere steder du kan parkere.

Husvik - dette er Forsvarsbyggs parkeringsplass for besøkende til Oscarsborg og koster ca. kr 130,- for en dag. Det tar ca. ti minutter å gå fra denne p-plassen til Sundbrygga. Hvis du kommer Niels Carlsens gate fra Drøbak, skal du kjøre ca. 400 meter forbi Sundbrygga. Der står det et skilt, som peker opp til høyre, rett før et sort hus. Hvis du har GPS, kan du stille den inn på Husvikveien 37. Hvis du har spørsmål, ringer du det telefonnummeret som står på skiltet på parkeringsplassen for å få hjelp. Se mer informasjon om Husvik parkeringsplass her.

Bankløkka - dette er den store p-plassen i Drøbak sentrum, og du betaler på forhånd for det antall timer du ønsker å parkere. Beregn ca. 15 - 20 minutters spasertur fra Bankløkka til Sundbrygga. Du kan stille inn GPS-en på Niels Carlsens gate 7, da ser du p-plassen på venstre side, men du må ta første vei til venstre for å komme til innkjøringen (forbi kirken). 

Sagajordet - denne p-plassen ligger til Sagaveien. Det koster foreløpig ingenting å stå her, men det blir fort fullt og krever at man har gode bein, man må gå ned en veldig bratt sti mellom husene for å komme til båten. Har du GPS, kan du stille den inn på Sagaveien 1, du skal ta av brått til venstre 20 meter før, men det ser du.

Sommerparkering - når du kjører ned mot Drøbak sentrum, møter du flere skilt som sier SOMMERPARKERING. Det siste, som er gult, viser veien til den sommerparkeringen som er nærmest fergen til Oscarsborg.

Velkommen!