Slik bestiller du egen guide

Oscarsborg museum har 15 autoriserte guider som formidler festningens historie hele året, både gjennom omvisninger og foredrag.

Send oss en e-post med følgende informasjon for å bestille guidet tur:

Ønsket dag, dato og tidspunkt for omvisningen

Ønsket type omvisning er 1,5 t. utendørs

Ønsket språk under guidingen, norsk, engelsk eller tysk

Antall personer i gruppen

Kontaktperson med mobiltelefonnr., som er med i gruppen

Fakturaadresse med eventuell merknad eller kontaktperson

Spesielle ønsker eller behov?

Når vi har mottatt dette fra deg, oppretter vi en bestilling, og sender bekreftelse pr. e-post til deg. Vi fakturerer etterskuddsvis.

Bestillingen sender du hit:

E-post: post@oscarsborgmuseer.no

Obs! Vi gjør oppmerksom på at pga Covid 19 og mulig behov for smittesporing, må kontaktpersonen i gruppen på forespørsel kunne fremskaffe en komplett liste med navn og telefonnummer til samtlige deltagere på omvisningen.

Det er for tiden bare én type omvisning, den varer i 1,5 t. og er kun utendørs. Prisen er kr 2.500,-. Man kan være opptil 25 personer i gruppen.

Foredrag

Du kan bestille foredrag i et koselig rom, som vi kaller Kakebua, eller under middagen, hvis du har bestilt mat til lukket selskap. Foredragene varer 30 - 45 minutter, og er en spisset fremstilling med de viktigste hendelsene i festningens historie, med vekt på 9. april 1940. Et slikt foredrag koster kr 1.500,-.

Hvis du lurer på noe, ringer du oss på telefon: 488 67 500. Velkommen!