SE I NETTBUTIKKEN

SE I NETTBUTIKKEN

Bæres i dyp respekt og ydmykhet

Disse t-skjortene er laget i dyp respekt for alle som deltok i kampene på Oscarsborg 9. april 1940 og bæres med verdighet. Vi får vi mange spørsmål om de er å få kjøpt og dét er de!

Hvis du er på Oscarsborg, kjøper du den spesielle t-skjorten på kontoret vårt i Kommandantboligen og betaler med Vipps. Hvis døren er stengt, ringer du 488 67 500. Kontoret er dessverre ubetjent i helgene, men bor i Drøbak/ Frogn, kan du betale med Vipps og enten møte oss og få t-skjorten overlevert på Sundbrygga, eller vi kan kjøre denhjem til deg. Bor du lenger unna, sender du en e-post og forteller oss hva du ønsker å handle, og vi sender det i posten. Husk at porto da kommer i tillegg til oppgitte priser.

Alt overskudd fra salg av t-skjorter, hefter og annet brukes til å utvikle museene og ta vare på Oscarsborg som kulturarv, blant annet gjennom formidling av den spennende historien. Lik gjerne Facebooksiden vår: Oscarsborg museer, så blir du fortløpende oppdatert på alle prosjekter og hendelser.

Se også gjerne videofilmene våre på YouTube (Oscarsborg museer) og hør spennende podcaster på Spotify, Google, Apple og andre podcast-plattformer.

E-postadressen vår er: post@oscarsborgmuseer.no 

Dette kan du kjøpe hos oss - klikk på bildene så blir de større:

Tøff t-skjorte med norsk eller engelsk tekst. Motiv på begge ermene, norsk flagg på høyre og logo på venstre. Kun i sort, str. S-XXL. Kr 200,- pr. stk.

---

Historisk hefte, fås på norsk, engelsk og tysk, kr 60,- pr. stk. Forteller Oscarsborg festnings historie på et lettfattelig måte, med detaljert beskrivelse av byggingen av festningen og hendelsene 9. april 1940.

---

Verneplanen for Oscarsborg, bind I og II, kr 100,- pr. stk.

---

Oversiktskart over tyske kystfort i Norge. Nesten utrolig detaljert og informativt. Kr 300,- for en komplett oversikt, med tre kart i én mappe.

--

Postkort, diverse motiver fra Oscarsborg, både tegninger og gamle og nye bilder, kr 15,- pr. stk.

---

DESSVERRE UTSOLGT! Knappetelt i kamuflasjefarger, kr 50,- pr. stk. Kan brukes som stoff til skjørt, jakke, skulderveske m.m. - hvis du er flink til å sy, eller kjenner en som er det. Vi vet om en dyktig sydame, ta kontakt for mer info.:)

---

"Bli med til Oscarsborg", skrevet av selveste Tor Hovland. Du får den signert, hvis du ønsker det. Pris med ellerl uten signatur: kr 300,- + evnt. porto.

Tidligere kommandant og skolesjef på Oscarsborg, Tor Hovland, har skrevet to gode, informative bøker om Oscarsborg. Den nyeste, som kom i sommer, er strukturert som en av hans egne omvisninger. Tor er for lengst pensjonist, men sprek som en ungdom, og guider med stor innlevelse på festningsverkene på de to små øyene i Drøbaksundet, dette historiske stedet som han er så inderlig glad i. 

---

INTOPS norske soldater - internasjonale operasjoner 1947-2012, 400 sider, altså ganske tung og må nok sendes i Norgespakke.