SE I NETTBUTIKKEN

SE I NETTBUTIKKEN

Ja, disse t-skjortene er til salgs! 

Disse t-skjortene er laget i respekt for alt som hendte 9. april 1940. Vi får vi mange spørsmål om de er å få kjøpt og dét er de!

Hvis du er på Oscarsborg, kjøper du t-skjorten på kontoret vårt i Hovedfortet og betaler med Vipps.

Er du ikke på Oscarsborg, men bor i Drøbak/ Frogn, kan du betale med Vipps og enten hente varene på Sundbrygga, eller vi kan kjøre dem hjem til deg. Bor du lenger unna, sender du en e-post og forteller oss hva du ønsker å handle, og vi sender det i posten. Husk at porto da kommer i tillegg til oppgitte priser.

Alt overskudd fra salg av t-skjorter, hefter og annet brukes til å utvikle museene og ta vare på Oscarsborg som kulturarv, blant annet gjennom formidling av den spennende historien. 

Bestill t-skjorte og annet her: post@oscarsborgmuseer.no 

Dette kan du kjøpe hos oss - klikk på bildene så blir de større:

Tøff t-skjorte med norsk eller engelsk tekst. Motiv på begge ermene, norsk flagg på høyre og logo på venstre. Kun i sort, str. S-XXL. Kr 200,- pr. stk.

---

Historisk hefte, fås på norsk, engelsk og tysk, kr 60,- pr. stk. Forteller Oscarsborg festnings historie på et lettfattelig måte, med detaljert beskrivelse av byggingen av festningen og hendelsene 9. april 1940.

---

Verneplanen for Oscarsborg, bind I og II, kr 100,- pr. stk.

---

Oversiktskart over tyske kystfort i Norge. Nesten utrolig detaljert og informativt. Kr 300,- for en komplett oversikt, med tre kart i én mappe.

--

Postkort, diverse motiver fra Oscarsborg, både tegninger og gamle og nye bilder, kr 15,- pr. stk.

---

DESSVERRE UTSOLGT! Knappetelt i kamuflasjefarger, kr 50,- pr. stk. Kan brukes som stoff til skjørt, jakke, skulderveske m.m. - hvis du er flink til å sy, eller kjenner en som er det. Vi vet om en dyktig sydame, ta kontakt for mer info.:)

---

"Bli med til Oscarsborg", skrevet av selveste Tor Hovland. Du får den signert, hvis du ønsker det. Pris med ellerl uten signatur: kr 300,- + evnt. porto.

Tidligere kommandant og skolesjef på Oscarsborg, Tor Hovland, har skrevet to gode, informative bøker om Oscarsborg. Den nyeste, som kom i sommer, er strukturert som en av hans egne omvisninger. Tor er for lengst pensjonist, men sprek som en ungdom, og guider med stor innlevelse på festningsverkene på de to små øyene i Drøbaksundet, dette historiske stedet som han er så inderlig glad i. 

---

INTOPS norske soldater - internasjonale operasjoner 1947-2012, 400 sider, altså ganske tung og må nok sendes i Norgespakke.