Her kjøper du t-skjortene

Ja, disse t-skjortene er til salgs!

Når vi går rundt med t-skjortene våre, som er laget i respekt for alt som hendte 9. april 1940, får vi mange spørsmål om de er til salgs. Og, det er de!

Hvis du er på Oscarsborg, kjøper du t-skjorten i lobbyshopen til hotellet. Har du vipps, kan du også kjøpe den på guidekontoret i Hovedfortet.

Er du ikke på Oscarsborg, men bor i Drøbak/ Frogn, kan du betale med Vipps og enten hente varene på Sundbrygga, eller vi kan kjøre dem hjem til deg. Bor du lenger unna, sender du en e-post og forteller oss hva du ønsker å handle, og vi sender det i posten.

Alt overskudd fra salg av t-skjorter, hefter og annet brukes til å utvikle museene og ta vare på Oscarsborg som kulturarv, blant annet gjennom formidling av den spennende historien. Kjøper du t-skjorte, støtter du dette arbeidet. Det er vi veldig takknemlige for.

E-postadressen vår er: post@oscarsborgmuseum.no

Dette kan du kjøpe hos oss - klikk på bildene så blir de større:

Tøff t-skjorte med norsk eller engelsk tekst. Motiv på begge ermene, norsk flagg på høyre og logo på venstre. Kun i sort, str. S-XXL. Kr 200,- pr. stk.

Historisk hefte, fås på norsk, engelsk og tysk, kr 60,- pr. stk. Forteller Oscarsborg festnings historie på et lettfattelig måte, med detaljert beskrivelse av byggingen av festningen og hendelsene 9. april 1940.

Verneplanen for Oscarsborg, bind I og II, kr 100,- pr. stk.

Postkort, diverse motiver, kr 15,- pr. stk. Bilder kommer.

Knappetelt i kamuflasjefarger, kr 50,- pr. stk. Bilde kommer.